top of page
  • Writer's pictureBilberry Hill

Joulukukka-asetelma havuista


Havukasveista tehty jouluinen kukka-asetelma, kiva lahjaidea!
Itse tehty joulukukka-asetelma

Soma jouluinen kukka voi olla myös pieni havukasvi. Pienet ruukuissa kasvavat havukasvit sopivat mainiosti myös sisälle.


Monivuotinen pieni havukasvi on myös kestävä ja ympäristöystävällinen idea. Kun muistat kastella niitä säännöllisesti ja annat riittävästi valoa, kestävät ne keväälle saakka ja sitten voitkin ne istuttaa ulos.Tuunaa pikku havuasetelma näin: 1. Osta muutama ruukussa kasvava pikkuhavu. 2. Sujauta jokaisen kasvin ruukku pieneen pakastuspussiin. 3. Aseta kasvit pakastuspusseineen pieniin paperipusseihin. 4. Viimeistele paperipussit nauhalla.

5. Koristele pipareilla tai muilla haluamillasi koristeilla. Ruukun ympärillä oleva muovinen pakastuspussi suojaa kätevästi paperipussia kosteudelta. Voit huoleti kastella pikkuhavuja ilman paperipussien tai pöydän pinnan kastumista. Muistathan varoa liikaa kastelua, ettei juuret tukehdu.

Itse tehty lahja ystävälle


Hyödynnä ideaa myös lahjana, itse tehty lahja ilahduttaa aina. Kääri ruukkukasvit pusseihin ohjeen mukaan ja koristele nauhoilla. Laita kivaan uunivuokaan ja valmis! Joulukorttiin voit kirjoittaa yhden suosikkiresepteistäsi. Tämä lahja muistetaan lämmöllä pitkään.Hyvää joulua!

194 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Arvonta!

bottom of page