top of page
  • Writer's pictureBilberry Hill

Unelmavaahtoa lettujen täytteeksi

Päivitetty: 2. toukok. 2020

Maidoton ja gluteeniton unelmavaahto kruunaa räiskäleet. Jo itsessään paistetut letut ovat herkullisia, mutta tämä vaahtopilvi vie sinut vielä suurempaan lettuhurmioon.


Oletko kiinnostunut myös maidottomista ja gluteenittomista letuista? Ohjeen saat täältä.


Kun täytettyjä lettuja maistelee, on kyllä vaikea uskoa että sekä letut ja unelmavaahtotäyte ovat täysin maidottomia ja gluteenittomia.

Mikä herkkukattaus! Maidottomat ja gluteenittomat letut sekä kasvipohjainen unelmavaahto tuoreilla marjoilla. FODMAP - ruokaa, herkän vatsan letut ja räiskäleet. Kevyt vaihtoehto lettukesteihin-. Räiskäleet ilman maitoa ja gluteenia. Herkulliset letut. Hyvä gluteeniton ja maidoton letturesepti. Maidoton lettutäyte.
Mikä herkkukattaus! Maidottomat ja gluteenittomat letut sekä kasvipohjainen unelmavaahto tuoreilla marjoilla.

Unelmavaahto sopii moneen jälkiruokaan


Kokeile kuohkeaa unelmatäytettä myös muffinien ja köyhien ritareiden päällä tai kääretortun välissä. Mausta hillolla ja tuoreilla marjoilla. Rahkamaisella GO ON high in protein – soijatuotteella vaahdosta tulee mukavan jämäkkää. Vaahto säilyy myös hyvin jääkaapissa eikä vetisty.Pehmeämpi vaihtoehto herkkävatsaisille

Olen tosi iloinen tästä herkusta, sillä: Oikutteleva vatsani ei murahdellut näiden lettujen jälkeen. Sekä letut että unelmavaahto ovat hyvä vaihtoehto herkkävatsaisille, FODMAP-ruokavaliota noudattaville.


Täytyy tietysti muistaa, että vatsan toiminnan ja suoliston herkkyydessä on eroavaisuuksia aina kehon mukaan. Se mikä sopii hyvin yhdelle ei sovi välttämättä toiselle.


Muistathan, että kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, sinun kannattaa aina tarkistaa ruoka-ainesten sopivuus.ReseptiAinekset

1 prk Aplro Cuisine Soya vispautuvaa (250 ml)

1-2 dl Alpro GO ON high in protein low in sucars (hapatettu rahkamainen tuote)

2 rkl hienoa sokeria

2 tl vaniljasokeria

Lisäksi tuoreita marjoja tai hilloa oman maun mukaan.Kasvipohjaisella unelmavaahdolla ja tuoreilla marjoilla täytetyt gluteenitomat ja maidottomat letut sopivat keliaakikoille, maitoallergisille ja kaikille muillekin herkuttelijoille.
Kasvipohjaisella unelmavaahdolla ja tuoreilla marjoilla täytetyt gluteenitomat ja maidottomat letut sopivat keliaakikoille, maitoallergisille ja kaikille muillekin herkuttelijoille.

Ohje

1. Vispaa jääkaappikylmä Aplro Cuisine soya kuohkeaksi vaahdoksi

2. Lisää joukkoon Alpro GO ON high in protein, sokeri ja vaniljasokeri. Sekoita ja tarkista maku, lisää tarvittaessa sokeria. Laita vaahto jääkaappiin odottamaan lettujen valmistumista.


3. Paista isot gluteenittomat ja maidottomat letut, ohjeen löydät tästä.

Täytä räiskäleet unelmavaahdolla ja marjoilla/hillolla. Tarjoa kahvin, teen tai mehun kera.Tarjoa täytetyt gluteenittomat ja maidottomat letut kahvin, teen tai raikkaan marjamehun kera. Hyvä ja helppo lettuohje sekä kevyt lettutäyte.
Tarjoa täytetyt letut kahvin, teen tai raikkaan marjamehun kera.

1 326 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page